Menu
Meer pagina's

Starters

Cooking . . .
Gegrilde tonijn met Aziatische dressing
Pastasalade met pesto
Aardappelmuffin met salie
Remoulade van rundermuis
Caponata
Paddenstoelen kaviaar
Zalm rilette
Amuse van zalm en komkommer
Steak tartaar van tomaat
Tompouce van gerookte zalm en avocado
Mousse de forel
Gegrilde paddenstoel met camembert
Geitenkaasbolletje met pistache en olijf
Kipcocktail met ananas
Ovenpotje met kabeljauw en pancetta
Kipcocktail met druiven en kerriemayonaise
Paddenstoelencrostini
Kruidenricotta met krokante ham
Blini met crème fraiche en gerookte zalm
Garnaalcocktail met grapefruit
Gemarineerde linzen met zalm en asperges in dragonsaus
Kipcocktail met bleekselderie
Mozzarella met mandarijn - zoetzure ui
Gerookte makreel op een bedje van  erwtenmousse
Lin­gui­ne met ge­rook­te zalm en ci­troen
Bietjespuree met Gran Pandanokoekjes 
Kauwgombal van geitenkaas
Gepocheerde kabeljauw met citroen
Zalmcocktail met appel
Kipcocktail
Kipcocktail met grapefruit
Zalm/garnalen cocktail
©2018-2023 Kuiranto Culinary Creations. Oosseldstraat 8, Doetinchem, 7004 DM. Alle rechten voorbehouden.

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.