Zeewolf-spies

het recept

Zeewolf-spies
Zeewolf-spies

Zeewolf is een heerlijke vis die je op veel manieren kunt bereiden. Ook boven de barbecue grill kan zeewolf prima bereid worden. Niet te lang roosteren, dan wordt de vis namelijk droog en dat is zonde van de heerlijke stevige zeewolf. Veel bbq plezier de komende week, het bbq weer lijkt namelijk prima te worden!

600 gram zeewolf 

peper en zout 

1 el salie

olijfolie houten spiezen

Snijd de zeewolf in vierkante blokjes. Rijg nu de vis aan een spies. Zodra de vis op is de spiezen op een bord leggen en bestrooien met de salie. Voeg naar smaak zout en wat peper toe en sprenkel wat olijfolie over de vis-spiesjes. Rooster de vis boven een hete bbq in ongeveer 6 tot 8 minuten gaar. Zeker niet te lang grillen boven de bbq want dat komt de smaak van de zeewolf niet ten goed. Eet smakelijk van dit heerlijke bbq vis recept.