Tosti pikante

het recept

Tos­ti pi­kan­te (4 pers.)

250 g champignons

30 g ongezouten roomboter

15 g verse basilicum

4 sneetjes boerenwitbrood

180 g paprika & chili spread

150 g geraspte belegen 30+ kaas

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Maak de pan schoon. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de spread. Verdeel de helft van de kaas, het basilicum en de champignons erover. Verdeel de rest van de kaas erover en dek af met de overige sneetjes brood. Bestrijk de tosti's aan de buitenkant met de rest van de boter. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti's in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.