What to do with a BBQ . .

01-05-2018

Ik ben gevraagd om (samen met nog iemand) een BBQ te verzorgen op 29 juni. Een leuke opdracht waarvoor ik nu al ideeën aan het verzamelen ben. Het is voor een groep van circa 25 personen dus dat wordt even plannen. Qua sauzen en salades ben ik er al wel uit, voor op de BBQ zelf ook al wat ideeën. Tot nu toe leuke en niet zo standaard-BBQ gerechten, salades en sauzen bij elkaar gezocht. Volgende week reis ik af naar Gambia (misschien zie ik daar ook nog wel wat leuks voor op de BBQ) en bij terugkomst neem ik contact op met mijn mede BBQ-verzorger om onze plannen voor die dag af te stemmen.

Ik hoef zelf niet voor de BBQ's te zorgen want mijn mede BBQ-verzorger heeft er een aantal en er wordt ervoor gezorgd dat deze op 29 juni op de plek klaar staan. In de collectie BBQ's van mijn mede BBQ-verzorger zit ook mijn grote groene vriend (Big Green Egg). Waarschijnlijk is mijn grote groene vriend ook aanwezig op 29 juni. Tijdens mijn kookworkshops bij Kookstudio75 in Wehl (www.kookstudio75.nl) is mijn grote groene vriend regelmatig ten tonele verschenen. Op 29 juni zal mijn rendez-vous met mijn grote groene vriend wat langer duren dan bij de kookworkshop. Ben erg benieuwd hoe het is om langer te werken met de Big Green Egg. Verheug me er nu al op!!

Wat ik ga doen die dag hou ik nog even voor mijzelf. Een aantal van mijn volgers maakt deelt uit van de groep waarvoor ik de BBQ verzorg op 29 juni. Het BBQ-menu moet tot die tijd nog een verrassing blijven! Natuurlijk verschijnen ná 29 juni de recepten en de foto's op de site.