Cherrytomaatjesquiche met zalm en basilicum
het recept

Cherrytomaatjesquiche met zalm en basilicum (4 pers.)
6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 Rode paprika
500 g cherrytomaatjes
245 g zalmfilet zonder huid
4 eieren
200 g Crème Fraîche
75 g geraspte jong belegen kaas
3 el basilicum (bakje 20 g)
1 snufje Zout
1 snufje peper
1 quichevorm of lage ovenschaal (ø 24 cm)
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed de vorm/schaal met het bladerdeeg. Verdeel de paprikaringen over de deegbodem. Leg er de tomaatjes en de zalm op.
Klop de eieren los. Klop er de crème fraîche, de kaas, het basilicum en zout en peper naar smaak door. Schenk het ei-roommengsel over de tomaatjes.
Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 35-40 min. goudbruin en gaar
