Mini quiche met ui en dragon
het recept

Mini-quiche met ui en dragon (4 stuks)
2 el Olijfolie
3 Uien
4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak 10 plakjes)
1 theelepel kerrie
2 eieren
3 eetlepels Crème Fraîche
1 gram biologische jonge kaas
1 theelepel gedroogde dragon
1 snufje Zout
1 snufje peper
1 bakpapier
Verwarm de oven voor tot 200 C. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de uienringen 8-10 min. op matig vuur, tot ze zacht zijn en beginnen te kleuren.
Bekleed intussen de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes bladerdeeg iets groter uit en bekleed er de schaaltjes mee. Prik de deegbodems in met een vork.
Bestrooi de uienringen met de kerrie en bak nog 1 min. Neem de pan van het vuur en verdeel de ui over de deegbodems. Klop de eieren los met de crème fraîche. Meng er de kaas, de dragon en zout en peper naar smaak door. Schenk het ei-roommengsel in de bodems. Bak de quiches in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar